خانه و آشپزخانهلوازم آشپزخانه

25 مدل بهترین مارک آبمیوه گیری { تک و چند کاره } ایرانی و خارجی

مصرف روزانه وعده های میوه نیاز بدن می باشد و همه افراد باید وعده های میوه را در طول روز مصرف کنند، در این میان برخی به استفاده آب میوه با علاقه بیشتری دارند که برای  همه یک دستگاه آبمیوه گیری  کنار دستگاه هایی مثل مخلوط کن یا همزن برقی کاملا ضروری است.

اگر شما هم جز این دسته هستید و به دنبال بهترین دستگاه آبمیوه گیری می‌باشید، در این مطلب بهترین مارک دستگاه آبمیوه گیری را در رنج های متفاوت قیمتی معرفی و بررسی کرده ایم.

اینکه چه مقدار برای خرید دستگاه آبمیوه گیری هزینه می‌کنید کاملا به نیاز شما بستگی دارد، به طور مثال برخی از این دستگاه‌ها کار آسیاب کردن و مخلوط کردن را هم انجام می‌دهند و اصطلاحا چند کاره هستند.

بهترین دستگاه آبمیوه گیری در ایران می توان به آبمیوه گیری پارس خزر اشاره کرد

نکاتی قبل از بهترین دستگاه آبمیوه گیری

 
نوع آبمیوه گیری: دو سبک مختلف آبمیوه گیری وجود دارد: عمودی و افقی که به نحوه آب میوه گیری و سبزیجات اشاره دارد. با آبمیوه گیری عمودی مواد از بالا وارد و آب میوه از پایین جمع آوری می شود. با آبمیوه گیری افقی، میوه و سبزیجات از سمت چپ وارد و آب میوه از سمت راست گرفته می شود. آبمیوه گیری های عمودی معمولاً قطعات کمتری دارند و طراحی کاربرپسندتری دارند که راه اندازی، آب گیری و تمیز کردن را کمی آسان تر از مدل های افقی کمی حجیم تر می کند.
 
اندازه شیلنگ تامین: هر چه شلنگ بزرگتر باشد، کار آماده سازی کمتری (به عنوان مثال برش) باید انجام دهید. برخی از آبمیوه‌گیری‌ها، مانند آبمیوه‌گیری آهسته Nutribullet، حتی قسمتی به اندازه کافی بزرگ برای یک سیب کامل دارند و بخش دیگری برای گنجاندن اقلام خوب مانند کرفس و کلم برای حداکثر کارایی طراحی شده‌اند. آبمیوه گیری هایی مانند آبمیوه گیری سرد Nama J2 به صورت خودکار کار می کنند، که در آن همه میوه ها و سبزیجات را به یکباره در یک قیف بزرگ قرار می دهید و آبمیوه گیری به طور خودکار آنها را کنترل می کند.
 
 
لوازم جانبی: برخی از آبمیوه‌گیری‌ها دارای فیلترهایی با اندازه‌های مختلف هستند که به شما امکان می‌دهد مقادیر مختلفی از پالپ را در آب‌میوه‌ها و حتی اسموتی‌ها قرار دهید. یک صافی بسیار ریز مقدار خمیر را کاهش می‌دهد تا سطحی صاف ابریشمی داشته باشد، در حالی که صافی با سوراخ‌های بزرگ‌تر اجازه می‌دهد تا مقداری از خمیر از آن عبور کند و آب چسبناک‌تری با فیبر اضافه می‌کند. بسته به اندازه صافی های موجود می توان از برخی آبمیوه گیری ها برای تهیه سس، پوره، کره آجیل و سوربت استفاده کرد. از صافی های ریزتر برای سوربت ها و از صافی های بزرگتر برای کره های غلیظ آجیل استفاده کنید. اگر دستگاهی با این نوع لوازم جانبی انتخاب می‌کنید، به دنبال برس‌های تمیزکننده برای حفظ بهداشت باشید.
 
 

گارانتی : گارانتی ارائه شده را بررسی کنید و مطمئن شوید که گارانتی مناسب شما را ارائه می دهد. هرچه آب میوه گیری گران تر باشد ، به احتمال زیاد می خواهید از این سرمایه گذاری محافظت کنید ، بنابراین اطمینان حاصل کنید که از ضمانت کافی برخوردار هستید. باید بدانیدهرچه بیشتر از آبمیوه گیری استفاده کنید ، ساییدگی بیشتر برای اجزای اصلی به وجود می آید.

قیمت: آبمیوه‌گیری‌های سرد یا جونده نسبت به نمونه‌های گریز از مرکز گران‌تر هستند، زیرا ماشین‌آلات آن‌ها معمولاً قطعات بیشتری دارند و برای اطمینان از گرم نشدن آب در طول عملیات آب‌میوه‌گیری کمی پیچیده‌تر هستند. در حالی که برخی گزینه های مقرون به صرفه وجود دارد، انتظار داشته باشید که چند صد دلار برای خرید آبمیوه گیری که برای دوام و تولید آبمیوه خوب ساخته شده است، خرج کنید. برای راحتی بیشتر، اکثر آبمیوه‌گیری‌های موجود در این لیست دارای ضمانت‌نامه‌های طولانی هستند.
 

تفاوت بین آبمیوه گیری گریز از مرکز و آبمیوه گیری سرد چیست؟

دو خط سیاه
آبمیوه گیری گریز از مرکز سریعتر از آبمیوه گیری های کند آب می گیرند. به طور معمول، مواد کامل در لوله تغذیه بزرگتر ریخته می شوند و با سرعت بسیار بالا پودر می شوند. به عنوان مثال، در آزمایش سبزی برگ ما، 100 گرم کلم پیچ تنها در 7 ثانیه در یک آبمیوه گیری گریز از مرکز آبگیری شد، در حالی که با آبمیوه گیری های آهسته بیش از 1 دقیقه طول کشید. آبمیوه گیری از آبمیوه گیری گریز از مرکز کمی کف آلود است، اما بیشتر آنها دارای پارچ هایی با درب و فیلترهای داخلی برای از بین بردن کف هستند.

آبمیوه گیری های آهسته یا جونده معمولاً دارای یک لوله عمودی باریک هستند که مواد را به داخل محفظه ای هدایت می کند که در آنجا توسط یک مارپیچ چرخان فشرده می شوند. آب تازه از طریق یک صافی فشرده می شود و در یک پارچ قرار می گیرد، در حالی که پالپ از طریق دهانه دوم پخش می شود. این روند کمی کند است: به دلیلی به آن آبمیوه گیری کند می گویند! – اما این یک چیز خوب در نظر گرفته می شود. اعتقاد بر این است که فرآیند آهسته و ملایم باعث حفظ مواد مغذی بهتر از آبمیوه گیری های پرسرعت می شود که گرمایی تولید می کنند که می تواند بر طعم محصول نهایی تأثیر بگذارد. با این حال، آبمیوه گیری های جونده نسبت به آبمیوه گیری های گریز از مرکز گران تر هستند.
 
 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات در سایت در تهران کجاست؟ اگر کسب و کاری در تهران دارید و قصد تبلیغات آن را دارید، می توانید در صفحات مرتبط سایت ما آن را به طور کامل معرفی کنید. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه، ویدئو را مشاهده کنید. برای درخواست ثبت سفارش نیز می توانید به صفحه زیر مراجعه کنید.
دکمه بازگشت به بالا