خانه و آشپزخانهلوازم آشپزخانه

12 مدل بهترین غذاساز 2022 و پرفروش بازار + راهنمای خرید

اگر کارهایی مانند خرد کردن آجیل، برش دادن سبزیجات و خرد کردن پنیر را خیلی خسته‌کننده و زمان‌بر می‌دانید که نمی‌توانید با دست انجام دهید، باید به فکر تهیه غذاساز باشید. این ابزار آشپزخانه همچنین برای مخلوط کردن غذاهایی مانند هوموس، تهیه سس مایونز خانگی و مخلوط کردن خمیر پای یا نان مفید است.

برای پردازش دسته‌های کوچکی از مواد، ممکن است بخواهید یک غذاساز کوچک تهیه کنید – حتی اگر نسخه کامل آن را داشته باشید. مینی پردازشگرها برای کارهایی مانند خرد کردن یک پیاز، تهیه سس سالاد یا تهیه یک دسته کوچک پستو بسیار مفید هستند. یک مدل کوچک مقادیر کمتری را با کارایی بیشتری نسبت به مدل‌های سایز کامل پردازش می‌کند، و اندازه کوچک آن به این معنی است که یک مدل مینی راحت‌تر در یک پیشخوان حرکت می‌کند، ذخیره می‌کند و تمیز می‌شود.

اگر دستگاه قدیمی‌تری دارید که هنوز به خوبی کار می‌کند، از آن استفاده کنید. اما اگر پایه موتور دستگاه فعلی شما آنقدر سبک است که دستگاه در حین کار با لکنت روبرو می شود، یا اگر موتور هنگام ورز دادن خمیر گیر می کند، باید به مدلی ارتقا دهید که ساختاری سنگین تر و موتور بهتری دارد.

غذاساز چیست

غذاساز یک وسیله آشپزی پرکاربرد است که برای تهیه انواع غذاها و آشامیدنی‌ها به کار می‌رود. این دستگاه هوشمند، با امکانات مختلفی که در آن دارد، به شما این امکان را می‌دهد که به سرعت و به راحتی مواد مختلف را پردازش کرده و غذاهای خوشمزه و سالمی تهیه کنید.

غذاسازها عمدتاً شامل یک مخزن، شفرات، و گاهی هم قابلیت‌های اضافی مانند خرد کردن، هم زدن، رنده کردن و آسیاب مواد مختلف هستند. این ابزارهای کارآمد، به خانه‌داران و آشپزهای حرفه‌ای این امکان را می‌دهند تا در زمان کمتر و با کیفیت بالاتری غذاهای متنوعی را تهیه کنند.

از مزایای استفاده از غذاسازها می‌توان به سهولت در تهیه تنوع غذاها، صرفه‌جویی در زمان، حفظ مواد مغذی غذا، و امکانات هوشمندانه مانند تنظیم سرعت و قدرت موتور اشاره کرد. این ابزارهای مدرن در آشپزخانه‌ها به عنوان یک دستیار قدرتمند شناخته می‌شوند که به کاربران این امکان را می‌دهند تا به سرعت و با دقت غذاهای مورد نظر خود را تهیه کنند.

بهترین غذاساز های موجود در بازار

 

انواع غذاسازها

غذاسازهای چندکاره

غذاسازهای چندکاره ابزارهای کاربردی هستند که انواع مختلفی از وظایف را انجام می‌دهند. این انواع غذاسازها شامل خرد کردن، هم زدن، رنده کردن و تهیه آزمایش‌های مختلف می‌شوند. با انتخاب یک غذاساز چندکاره، می‌توانید در آشپزخانه خود به راحتی بسیاری از کارهای پیچیده را انجام دهید.

 غذاسازهای مخصوص

در صورتی که به یک کار خاص نیاز دارید، غذاسازهای مخصوص انتخاب مناسبی هستند. برخی از غذاسازهای مخصوص شامل نوارهای سبزی، آسیاب گوشت یا پخت نان می‌شوند. این انواع غذاسازها عملکرد خاصی دارند و برای وظایف خاصی طراحی شده‌اند.

راهنمای خرید غذاساز باید به آن توجه کنید:

 

تطبیق پذیری: یک غذاساز با عملکرد عالی باید بتواند تکه های کامل یا بزرگ محصولات تازه (مانند پیاز، هویج، سبزی یا سیب زمینی) را در مدت زمان بسیار کمی به مکعب های یکنواخت یا چرخ کرده تبدیل کند. باید بتواند کارهایی مانند آسیاب کردن پنیرهای سفت، پوره کردن سوپ ها یا سس ها، ساخت امولسیون هایی مانند ورز دادن خمیر برای نان را انجام دهد. هنگام خرید، به دنبال مدلی باشید که بتواند غذاهایی مانند گوجه فرنگی و پنیر را برش داده و/یا خرد کند.
 
تنظیمات و سرعت: بسیاری از غذاسازها دارای یک سرعت واحد هستند، اما برخی ممکن است دارای سرعت بالا، متوسط ​​و پایین باشند. یک چیز ضروری: تنظیم مچ دست. عملکرد پالس به شما امکان می دهد غذا را به صورت تدریجی خرد کنید و تیغه را کنترل کنید تا خطر پردازش بیش از حد را محدود کنید. همچنین برای برش یکنواخت عالی است: حرکت توقف-شروع به اجسام زبر بالا اجازه می دهد تا برای پردازش روی تیغه بیفتند. در غیر این صورت عناصر نزدیک به ورق فلز به سادگی به پردازش ادامه می دهند و قسمت پایینی را نازک تر از قسمت بالایی می کنند.
 
وزن: پایه سنگین تر به عملکرد کمک می کند، اما وزن لزوماً با قدرت بیشتر مرتبط نیست. مواد سبک تر، غذاسازها را راحت تر و حمل و نقل و ذخیره سازی را آسان تر می کند. جزئیاتی مانند مکنده ها به جلوگیری از حرکت پایه روی میز کمک می کند.
 
تمیز کردن آسان: ما به دنبال غذاسازهایی با ساختار ساده و گوشه های کمی هستیم که در آن کثیفی جمع شود. ما دستگاه‌های غذاساز را با محفظه‌هایی که تمیز کردن آن‌ها غیرممکن بود، حذف کردیم، جایی که رطوبت و مواد تشکیل دهنده ممکن بود به دام بیفتند. کاسه های همه انتخاب های ما قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند، اما توصیه می کنیم برای جلوگیری از تغییر شکل احتمالی کاسه های پلاستیکی، آنها را با دست بشویید.
 
جمع آوری آسان: اکثر غذاسازهایی که ما بررسی کردیم، استفاده نسبتاً ساده ای داشتند، با کمی بیشتر از یک دکمه روشن/خاموش و یک دکمه پالس (برای خرد کردن درشت غذا عالی است). اما نحوه مونتاژ کاسه می تواند تفاوت زیادی در سهولت استفاده از غذاساز ایجاد کند. کاسه هایی که قطعات و لوازم جانبی کمتری دارند، راحت تر جمع آوری و تمیز می شوند.
 
پیشنهاد مطالعه : بهترین همزن برقی
 
لوله های خوراک با اندازه خوب: اکثر غذاسازهای با اندازه استاندارد دارای دو لوله تغذیه متحدالمرکز هستند: یک لوله تغذیه گسترده مجهز به یک دستکاری غذا و یک لوله تغذیه باریکتر (با دستکاری کوچکتر خود) در مرکز. بزرگترین لوله باید به اندازه ای بزرگ باشد که به راحتی یک تکه پنیر یا یک سیب زمینی را در خود جای دهد، بنابراین نیازی نیست وقت خود را برای برش دادن غذا به قطعات کوچک به اندازه کافی تلف کنید. لوله کوچکتر باید به اندازه کافی باریک باشد تا هویج و سایر اشیاء نازک را در حین برش عمودی نگه دارد.
 
موتور قدرتمند، پایه سنگین: یک غذا ساز خوب دارای یک موتور قدرتمند و یک پایه سنگین است که آن را به پیشخوان متصل می کند، حتی زمانی که خمیر مایه سفت را مخلوط می کنید. غذا ساز های با کیفیت پایین، که معمولا سبک‌تر هستند، اغلب در حین پردازش خمیر روی پیشخوان می‌لغزند یا حتی ممکن است موتور از کار بیفتد.
 
لوازم جانبی: تمام غذاسازها مجهز به یک کاسه برای خرد کردن و پوره کردن هستند. بهترین ها دارای دیسکی برای برش و رنده کردن هستند. سایر ضمیمه‌هایی که باید به دنبال آنها باشید عبارتند از یک کاسه و تیغه کوچک‌تر برای کارهای ظریف، یک تیغه خمیر، یک قطعه قطعه‌ای و حتی یک ضمیمه همزن برای اسموتی‌ها. اکثراً قابل شستشو با قفسه بالا در ماشین ظرفشویی هستند.
 
گارانتی: غذاسازها به عنوان یک سرمایه گذاری شناخته می شوند، اما برخی افراد به داشتن آنها برای بیش از 30 سال افتخار می کنند. قبل از اینکه هزینه زیادی کنید، نگاهی به گارانتی برند بیندازید: مدت زمان معمولا بسته به موتور و لوازم جانبی متفاوت است.
 
چیزهای اضافی زیادی وجود ندارد: به غیر از تیغه اصلی و یک دیسک برای خرد کردن و برش، چیز دیگری نیاز ندارید. بسیاری از میکسرهای پایه دارای یک تیغه خمیر پلاستیکی نیز هستند، اما ما متوجه شده ایم که یک تیغه فلزی خمیر را به خوبی مخلوط می کند، بنابراین فکر نمی کنیم که تیغه خمیر ضروری باشد. شما معمولاً می توانید همه چیز را جداگانه خریداری کنید، از ضمیمه آبمیوه گیری گرفته تا دیسک های ژولین، اما این موارد اضافی اغلب بلااستفاده می مانند.
 

اگرچه در کارهایی که می توانند انجام دهند همپوشانی وجود دارد، غذاسازها و مخلوط کن ها وسایل قابل تعویض نیستند. غذاساز بهترین ابزار برای خرد کردن و چرخ کردن است، زیرا پایه پهن آن به تیغه‌ها اجازه می‌دهد یک‌باره بیشتر بریده شوند، بنابراین می‌توانید مواد را سریع و یکنواخت درشت خرد کنید. بیشتر غذاسازهای سایز کامل دارای تیغه هایی برای برش و رنده کردن هستند که مخلوط کن نمی تواند این کار را انجام دهد. در حالی که بسیاری از مردم از غذاساز خود برای خرد کردن سبزیجات استفاده می کنند، این دستگاه بهترین دوست شما برای رنده کردن آسان پنیر، برش دادن سیب زمینی برای گراتن، آسیاب کردن خرده نان تازه یا خرد کردن سریع کره به آرد برای تهیه خمیر پای است.

می‌توانید از غذاساز برای پوره کردن سس‌ها و سس‌ها نیز استفاده کنید، اما بافت‌های درشت‌تری نسبت به مخلوط‌کن‌های پرقدرت به دست می‌آورد – این برای چیزهایی مانند هوموس و پستو بهترین است. اگر می‌خواهید اسموتی‌های ابریشمی درست کنید یا مایعاتی مانند سوپ را پوره کنید، به مخلوط‌کن نیاز دارید، که می‌تواند پاشیده شود و از کاسه دونات شکل یک غذاساز بیرون بیاید.

 
 

نتیجه‌گیری

در نهایت، هنگامی که به دنبال خرید یک غذاساز هوشمندانه هستید، اطلاعات کافی در مورد انواع، عملکرد، و ویژگی‌های آن را جمع آوری کنید. این راهنما امیدوار است که به شما کمک کند تا تصمیم بهتری برای خرید گیرید و از تجربه آشپزی خود لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات در سایت در تهران کجاست؟ اگر کسب و کاری در تهران دارید و قصد تبلیغات آن را دارید، می توانید در صفحات مرتبط سایت ما آن را به طور کامل معرفی کنید. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه، ویدئو را مشاهده کنید. برای درخواست ثبت سفارش نیز می توانید به صفحه زیر مراجعه کنید.
دکمه بازگشت به بالا