30 مدل بهترین پنکه زمینی و سقفی ایرانی و خارجی +راهنمای خرید
بهترین پنکه های ایرانی و خارجی

وقتی هوا رو به گرمی و تابستان می رود لزوم یک پنکه در خانه بیشتر حس می شود چون کولر را به هر دلیلی همیشه نمی توان استفاده کرد.در نتیجه این دو وسیله نمیتوانند در طول شبانهروز خیلی روشن باشند.امروزه پنکه های مختلفی به لحاظ ظاهر و کاآمدی در بازار عرضه شده اند. پنکه ها معمولا فضای زیادی نمی گیرند بعضی از افراد بر اساس سلیقه پنکه ها رو بغل میز تلوزیون یا تخت خواب اتاق می گذارند.
پنکه هایی که همگی یک کار و آن هم ایجاد هوای خنک را انجام خواهند داد. به دلیل وزن کمی که دارند و همچنین مصرف برق کم، از محبوبیت بالایی در بین خانواده ها در فصل گرما برخورردار است . همانطور که میدانید در فصول گرم سال، در ساعات اوج مصرف برق، نباید از وسایل پرمصرف بهره ببرید، به همین دلیل چارهی کار در این ساعات استفاده از پنکههای کم مصرف با همان کارایی میباشد.
پیشنهاد مطالعه: راهنمای خرید جاروبرقی
در ادامه این مقاله به معرفی بهترین مارک پنکه رومیزی وایستاده پرفروش و آن راهنمای خرید پنکه خدمت شما ارائه کردیم
آشنایی با انواع مختلف پنکه:
- پنکهی رومیزی: همانطور که از نام این مدل مشخص است، اندازهی آن به اندازهای کوچک است که روی میز جای میگیرد. در دو نوع پایه کوتاه و پایه بلند روانهی بازار میشوند. تعداد درخواست برای ساخت این مدل معمولا خیلی بالا نیست، چون محیط را آن طور که باید خنک نمیکنند و طول عمر کمی هم دارند.
- پنکهی دیواری: میتوان گفت ساختار پنکههای دیواری مانند پنکهی رومیزی است و تنها تفاوت آنها، این است که مدل رومیزی برای میز طراحی شده و مدل دیواری به دیوار نصب میشود. یکی از خوبیهای این مدل، ایمنی آنهاست که باعث میشود دور از دسترس کودکان باشد. خاموش و روشن کردن و تغییر سرعت چرخش پرهها، از طریق کنترل از راه دور است.
- پنکهی سقفی: این مدل از پنکهها به سقف نصب میشوند و یکی از مزیتهای آنها، این است که محیط را به طور یکنواخت خنک میکنند. در مدلهای قدیمیتر فقط پنکه به سقف وصل میشد و وسایل روشنایی در اطراف آن قرار میگرفتند. اما مدلهای جدید به گونهای طراحی شدهاند که در زیر پنکه، لوستری نصب میشود. بیشتر پنکههای سقفی سه پره هستند، اما برخی از آنها هم بیشتر از سه پره دارند. خاموش و روشن کردن و تغییر سرعت چرخش پرهها از طریق کلید گردانی است، که به دیوار نصب میشود.
- پنکهی ایستاده: انتخاب و خرید این مدل از پنکهها نسبت به مواردی که گفته شد، بیشتر است. به دلیل جابهجایی راحت، استفادهی آسان، هوای خنک یکسان و… جزو اولین انتخابهای افراد هنگام خرید پنکه میباشد. دکمههای موجود در دستگاه، بر روی پایهی آن تعبیه شدهاست. به دلیل پایهی بلندی که دارد، کودکان آسیبی نخواهند دید. قسمت گردنی پنکه، هم حالت چرخشی دارد و هم حالت ثابت.
پیشنهاد مطالعه : راهنمای خرید اتو بخار
روشهای نگهداری از پنکه:
- حتما دور از دسترس کودکان نگهداری شود، خصوصا اگر پنکهی خریداری شدهی شما رومیزی است. وگرنه مدلهای ایستاده و دیواری معمولا خطری ندارند.
- بعد از خاموش شدن دستگاه، آن را از پریز خارج کنید، تا مبادا کودک دلبندتان سیم آن را به پریز برق بزند.
- هنگام تمیز کردن پنکه، پرههای آن را با دستمال نرم آغشته به مایع ظرفشویی تمیز نمایید.
- در برخی از مدلها، قسمت محافظ پنکه را به راحتی میتوانید خارج نمایید و آن را با آب و سایر مواد شوینده، تمیز کنید.
- بعد از پایان فصل تابستان، بر روی پنکه، پارچهی تمیزی بیندازید، تا مبادا گردوخاک بر روی آن بنشیند.
سوالات متداول قبل از خرید
اندازه و نوع پنکه چه طور باید باشد؟
پنکه فلزی بهتر است یا پلاستیکی؟
پنکه ایستاده چه کاربردی دارد؟
در مغازه هتل و خوابگاه ها کلا مکان هایی غیر از خانه چه پنکه ای مناسب است؟
بهتر است پنکه جای ثابتی داشته باشد، توصیه میشود از مدلهای دیواری استفاده نمایید.
در خانه ای که کودک خردسال رفت و آمد می کند چه نوع پنکه ای باید انتخاب کرد؟